Overleg en advies

Heb je een vraag of maak je je zorgen om iemand anders die aan zelfmoord denkt? Je kunt als je dat wilt er een keer rustig over praten met een van onze hulpverleners. Je staat er niet alleen voor. Praten lucht op. Onze hulpverleners zijn er voor jou om je een helpende hand te bieden in het omgaan met de situatie en de ander. 

Hoe neem ik contact op voor overleg en advies?

In een gesprek van ongeveer een half uur bieden we je een aantal zinvolle handvatten voor het omgaan met iemand die aan zelfmoord denkt. Daarnaast kunnen we samen beoordelen wat je zelf nodig hebt en je eventueel verwijzen.

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Bel op werkdagen tussen 11:00 en 12:00 uur naar 020 - 311 38 88. Je kan dan direct met een van onze hulpveleners spreken.
  • Maak een afspraak voor een gesprek op een tijdstip dat het jou uitkomt. Dat kan via het afsprakenformulier.
  • Heb je een korte adviesvraag? Stel deze dan via het contactformulier. Of kijk bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen.

Anonimiteit

Je kan anoniem contact met ons opnemen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw privacy en die van een ander en verstrekken geen informatie aan je huisarts, werkgever, familie of anderen. Lees hier meer over hoe wij met je privacy omgaan.