Instructie aanmelden therapie

Online therapie volgen bij 113 is eenvoudig. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan vind je hieronder alle stappen 1 voor 1 uitgelegd.

De online therapie van 113 wordt aangeboden via de online behandelomgeving van New Health Collective (NHC). 

Registratie

De eerste stap om je aan te kunnen melden voor therapie is je registreren voor NHC. Klik op deze link en je ziet dit scherm:

Registratie NHC

 

Als je alles hebt ingevuld en aangevinkt hebt dat je de voorwaarden accepteert, klik je op "registreren".

Je ontvangt nog een e-mail met een activatielink. Het is belangrijk dat je hier op klikt om je account te bevestigen zodat je later weer in kunt loggen.

Startpagina in New Health Collective (NHC)

Na je registratie kom je direct op je persoonlijke startpagina van New Health Collective (NHC). Je ziet daar een button met "Aanmelding therapie".

aanmelding therapie

 

Aanmelden voor therapie

Klik op "aanmelding therapie". Vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Je kunt eventueel de vragenlijst tussentijds opslaan en later verder gaan. Gebruik hier voor de button "tussentijds opslaan", ook helemaal onderaan de vragenlijst.

Je psycholoog krijgt nu je ingevulde vragenlijst binnen en zal je binnen 5 werkdagen een reactie sturen. Hiervan krijg je melding per mail. Je logt in om de reactie te kunnen lezen. Je vindt de reactie helemaal onderaan de vragenlijst

Reageren op bericht van 113

Aan de linkerkant van je module "Aanmelden therapie" zie je een nieuw menu-item genaamd "Reactie op intake". Klik op het menu-item en vul het tekstvak in.

reactie op intake

Je psycholoog zal je bericht lezen en binnen 5 werkdagen een bericht terugsturen. Ook hiervan krijg je een notificatie in de mail. Je vindt de reactie van de psycholoog onder jouw bericht.

Starten met therapie

Je aanmelding is hiermee afgerond. Je psycholoog zal een nieuwe module voor je klaarzetten genaamd "Therapie. Je krijgt hiervan een notificatie in de mail.

Als je inlogt op NHC zie je een nieuwe button "Therapie". Door op deze button te klikken kom je in de therapie module.