Sluiting forum

Beste forumgebruiker,

Bij deze willen we je informeren dat het 113 forum per 12 maart gesloten gaat worden. Vanaf 12 februari tot 12 maart is het forum ‘bevroren’. Dat betekent dat het wel mogelijk is om oude berichten te lezen, maar niet om nieuwe berichten te plaatsen.

Waarom is dit?

  • We zijn tot de conclusie gekomen dat het forum in zijn huidige vorm niet veilig genoeg is.
  • Het 113 forum was de laatste tijd minder actief, waardoor forumgebruikers geregeld zonder antwoord bleven zitten. Er is een ander Nederlands forum over suïcidaliteit, dat behoorlijk actief is en gemodereerd wordt door ervaringsdeskundigen.

Wat nu?

  • Vanaf 12 februari tot 12 maart is het mogelijk om oude berichten op dit forum terug te lezen. Je kan vanaf 12 februari dus geen nieuwe berichten meer posten
  • We beseffen dat het forum voor veel mensen veel betekend heeft. Voel je dus vrij om contact op te nemen als je vragen of klachten hebt over de sluiting. Je kunt daarvoor mailen naar forum@113.nl.
  • Als je gebruik wilt blijven maken van een forum, kun je je aanmelden op http://www.zelfmoord-forum.nl/ . De moderatoren van dat forum zijn ervan op de hoogte dat er mogelijk 113 forumgebruikers zullen ‘overstappen’.
  • Heb je behoefte aan hulp om met je suïcidaliteit om te gaan, dan kun je mailen naar contact@113.nl. Je kunt dan in gesprek gaan met één van onze psychologen, per mail, chat of telefoon. Heb je direct hulp nodig, chat dan met ons of bel naar 0900-0113.

Met vriendelijke groet,

Team Moderatoren