Stage lopen

Een stage bij 113 is verreweg van doorsnee. En daar ben jij ook niet naar op zoek. Je streeft met ons naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos overlijdt door zelfmoord. Jij wil van betekenis zijn en je gelooft dat 'hoop doet leven'. Jouw persoonlijke ambitie is om het leven van hulpvragers veiliger en minder uitzichtloos te maken. En daarom zoeken wij jou.

Jij zorgt ervoor dat mensen met zelfmoordgedachten op ons kunnen blijven rekenen. Door 24/7 bereikbaar te zijn en online, adequate hulp te bieden. 

Klinische stage voor masterstudenten

Voor masterstudenten klinische psychologie heeft 113 een klinische stage zelfmoordpreventie. Deze duurt 6 maanden op drie vaste diensten per week, die in overleg met jou worden vastgesteld. Een werkweek loopt van maandag tot en met zondag en kent wisselende diensten. In het begin voer je voornamelijk crisisgesprekken via chat en telefoon. Daarna kijk je mee met hulpverleners suïcidepreventie tijdens e-mail-, chat- en telefoontherapiesessies en start je, onder hun begeleiding, met het telefonische spreekuur, triage en het verzorgen van intakes. Tenslotte geef je naast bovenstaande taken zelf online therapieën, eerst onder begeleiding, daarna zelfstandig.  

Ook hebben wij ook regelmatig plek voor studenten die een onderzoekstage willen doen.