Het ophalen van de beschikbaarheid in stap 2 en het verwerken van je afspraak bij stap 3 kan even duren

Aanmelden online coaching

Goed dat je besloten hebt jezelf aan te melden voor online coaching. 

Je kunt je aanmelden door de vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een intakegesprek. Zorg dat je weet wanneer je af kunt spreken, want je kunt je antwoorden op de vragen in het aanmeldformulier niet opslaan. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om.

Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur en in dit gesprek horen we graag meer over wat er speelt in jouw leven zodat we kunnen inschatten wat voor hulp je nodig hebt. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven of je het intakegesprek via de telefoon of chat wilt voeren.

Komen de tijden niet uit?

Bekijk de andere mogelijkheden voor hulp als de beschikbare tijden voor jou niet uitkomen.

Al geregistreerd voor de zelfhulpcursus?

Heb je al een account aangemaakt voor de zelfhulpcursus? Je kan gewoon hetzelfde e-mailadres gebruiken dat je bij de zelfhulpcursus hebt gebruikt. Je hoeft je account dan niet meer te activeren. Je krijgt wel een e-mail met daarin de bevestiging van je afspraak.

LET OP! Activeer je account binnen 24 uur. De link kan terecht komen in de SPAM inbox.

Afsluiten account

Als je 6 maanden niet hebt ingelogd  dan wordt je account automatisch afgesloten. Je krijgt hierover een e-mail. Mocht je je account eerder willen laten sluiten, geef dat dan aan bij je behandelaar of stuur een bericht naar onze support

Meer informatie over online coaching