Ervaringsverhalen
10 januari 2022

Timothy is 28 jaar en werkt momenteel voor een dienstverlenend bedrijf in de chemische industrie. Hij houdt van menselijke interactie, is sociaal aangelegd. Hij denkt veel na over het leven. Dat is zijn kracht, maar ook zijn valkuil. Een sociaal vangnet is voor hem enorm belangrijk.

Lees verder
03 december 2021

Ze behoort tot de grande dames van de Nederlandse cabaretwereld en zit over een paar maandjes 40 jaar in het vak van cabaretier. Brigitte Kaandorp is een begrip voor velen.

Lees verder
30 november 2021

Bertram Welink, Co-Founder van Movember Run Amsterdam ging op 5 november 2021 vijf km lopen met Marjolein Korste. Zij werkt als hulpverlener bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie en heeft zelf ook de nodige ervaring met zelfdoding.

Lees verder
19 november 2021

Frank Teunissen is 64 jaar en werkt als hulpverlener bij 113 Zelfmoordpreventie. Hij kan zich goed inleven in mensen die worstelen met wanhoop en doodsgedachten. Als man van middelbare leeftijd behoort Frank tot de grootste risicogroep op het gebied van suïcide in Nederland.

Lees verder
01 november 2021

Veel in de boeken van schrijver Frank Schaake gaat over leven en dood. Zijn eerste boek, Ida Sipora, gaat over een jonge vrouw die heel intensief geleefd heeft en ineens door een hersentumor overlijdt. Die vrouw was zijn oudere halfzuster.

Lees verder
12 oktober 2021

Joost is een 50-jarige, zelfstandige IT-consultant uit Arnhem, vader van twee kinderen; een meisje van 14 en een jongen van 12. Tot een jaar geleden gelukkig samen met hun moeder Jantina.

Lees verder