Homoseksualiteit bijbel

Je hebt gezocht op ‘homoseksualiteit bijbel’. Vraag jij je af wat de bijbel zegt over homoseksualiteit en de bijbel? Lees dan gauw verder. Merk jij dat gedachten over homoseksualiteit en de bijbel of het christendom je naar gevoelens over zelfmoord leiden? Schakel dan direct hulp in; je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien helpt het uitspreken van je gedachten bij het zoeken naar oplossingen en lucht het op.

Praat je liever met een onbekende? Maak dan een afspraak bij je huisarts, hij kan je eventueel doorverwijzen. Wil je graag over je zelfmoordgedachten praten maar alleen anoniem? Bel, mail of chat dan met 113 Zelfmoordpreventie. 113 is 24/7. Onze mensen bieden je een luisterend oor en advies. Je kunt ook bij ons in online therapie. of online coaching.

Wat zegt de Bijbel over homoseksualiteit

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag: ‘Wat zegt de bijbel over homoseksualiteit?’. Het Christendom wordt door veel mensen op de wereld gevold, en niet alle Christenen volgen dezelfde stroming en hebben dezelfde normen en waarden.

Merk jij dat je je veel zorgen maakt over wat de bijbel over homoseksualiteit zegt? Voel je je angstig, depressief of alleen door deze gedachten? Spreek ze dan uit naar iemand in je omgeving die je vertrouwt. Praten lucht op. Je kunt ook een afspraak maken bij de huisarts.

Homoseksualiteit christendom

Het christendom heeft verschillende stromingen die verschillende opvattingen hebben over homo, lesbisch of bi zijn. Per stroming, per kerk, zelfs per persoon bestaan hier verschillende meningen over. Wil jij weten hoe je hier het beste mee om kan gaan, kijk dan eens op de website iedereenisanders.nl. Zij bieden specifieke informatie voor iedereen die vragen heeft over homoseksualiteit in combinatie met de bijbel en het Christendom.

Homoseksualiteit en de bijbel: ik maak me zorgen om iemand anders

Heb jij het vermoeden dat iemand in je omgeving aan zelfmoord denkt, omdat hij bijvoorbeeld homo is en zich zorgen maakt over hoe de bijbel daarover denkt? Wacht dan niet langer en ga het gesprek aan. Heb je hier handvaten bij nodig? Bel dan op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur met een van onze psychologen via 020 322 3883. Zij kunnen je adviseren hoe je het beste met de situatie en de ander om kunt gaan.

Denk jij aan zelfmoord en heb je op dit moment iemand nodig om mee te praten? Bel of chat dan met een van onze vrijwilligers van de hulplijn (0900-0113)