Marja Fuchs

Marja Fuchs is kwartiermaker Ziekenhuizen en onderhoudt contacten met ziekenhuizen in heel Nederland.
Ze informeert ziekenhuisorganisaties over het project Suïcidepreventie Ziekenhuizen en probeert hen zodoende te laten aansluiten bij een netwerk van ziekenhuizen die kennis delen en de zorg voor de patiënten én de ondersteuning van de professionals verbeteren.

Marja Fuchs

Marja is tot 2008 werkzaam geweest als verpleegkundig specialist Oncologie/Farmacologie in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis Amsterdam. Daarna als programmamanager Oncologie in het Deventer Ziekenhuis en dat doet zij nog steeds. Na kennismaking  met Stichting 113, passie voor het onderwerp en op zoek naar een nieuwe uitdaging heeft zij het project Suïcidepreventie Ziekenhuizen op zich genomen.

'Het is geen gemakkelijk onderwerp, maar ik voel mij er vertrouwd mee. Ik hou van de intensiteit en de dynamiek rondom dit onderwerp. Ziekenhuizen lijken gericht op het somatisch herstel, dus juist daar mijn bijdrage met betrekking tot dit onderwerp te mogen leveren vind ik bijzonder uitdagend. Ik ken de wereld van de ziekenhuizen, en zij hebben veel te bieden. Zij vervullen een belangrijke brugfunctie tussen de zorg in en buiten het ziekenhuis. Adequaat handelen op een SEH of IC kan het verschil maken. En als ik daarbij kan helpen zet ik mij daar graag voor in!'

Contact

Neem contact met me op via dit formulier.