Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Doneer

Met jouw donatie geef je suïcidepreventie een extra impuls en maak je projecten mogelijk die zonder jouw hulp en die van andere gevers niet zouden kunnen worden gerealiseerd. 

Waar gebruiken we jouw donatie voor?

Jouw donatie en opbrengsten uit acties, nalatenschappen en sponsorgelden van bedrijven komen ten gunste van het Fonds Suïcidepreventie, dat onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt die cruciaal zijn voor het dichterbij brengen van onze missie, maar niet vanuit onze basisfinanciering kunnen worden bekostigd. Dankzij jou en alle andere mensen en organisaties die ons ondersteunen (onze helden!), kunnen we samen het verschil maken.

Gift overmaken aan Fonds Suïcidepreventie

Wil je een financiële bijdrage leveren aan suïcidepreventie in Nederland? Dat kan. Bijvoorbeeld via ons actieplatform. Je kunt ook een (eventueel anonieme) gift overmaken aan Stichting Fonds Suïcidepreventie. Zo kunnen wij ons werk verder uitbreiden.

Stichting Fonds Suicidepreventie
Omschrijving: "Gift voor preventie"
IBAN-nummer: NL 54 RABO 0160 6244 87

Belastingvrij schenken?  

Als je besluit vijf jaar (of langer) bij te dragen aan suïcidepreventie en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst krijg je een deel van je schenking weer terug via de belasting. Berekenen hoeveel je terugkrijgt wanneer je vijf jaar (of langer) schenkt via een schenkingsovereenkomst. Of kijk op anbigift.

Ik wil belastingvrij schenken aan het Fonds Suïcidepreventie

Vul de schenkingsovereenkomst in en stuur ons deze per post toe (adres- en contactpersoon) of stuur ons een scan van de ingevulde en ondertekende overeenkomst via dit formulier. Je ontvangt van ons de overeenkomst weer ondertekend terug met een schenkingsnummer (dat heb je nodig bij je belastingaangifte).

Je periodieke gift eenvoudig verwerken in je belastingaangifte

Bij persoonsgebonden aftrekposten kun je jouw schenking van het betreffende jaar verwerken. Je kruist giften aan bij aftrekposten box 1, neem jouw periodieke gift op van het betreffende jaar, vul het transactienummer in dat is opgenomen in je schenkingsovereenkomst en vul het RSIN-nummer in van het Fonds Suïcidepreventie: 850247238.