Denk je aan Zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Doneer

Met jouw donatie geef je suïcidepreventie een extra impuls en maak je projecten mogelijk die zonder jouw hulp en die van andere gevers niet zouden kunnen worden gerealiseerd.

Waar gebruiken we jouw donatie voor?

Jouw donatie en opbrengsten uit acties, nalatenschappen en sponsorgelden van bedrijven komen ten gunste van het 113 Fonds Zelfmoordpreventie, dat onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt die cruciaal zijn voor het dichterbij brengen van onze missie, maar niet vanuit onze basisfinanciering kunnen worden bekostigd. Dankzij jou en alle andere mensen en organisaties die ons ondersteunen, kunnen we samen het verschil make

Belastingvrij schenken?  

Als je besluit vijf jaar (of langer) bij te dragen aan suïcidepreventie en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst krijg je een deel van je schenking weer terug via de belasting. Berekenen hoeveel je terugkrijgt wanneer je vijf jaar (of langer) schenkt via een schenkingsovereenkomst. Of kijk op anbigift.

Ik wil belastingvrij schenken aan het 113 Fonds Zelfmoordpreventie

Vul de schenkingsovereenkomst in en stuur ons deze per post toe (adres- en contactpersoon) of stuur ons een scan van de ingevulde en ondertekende overeenkomst via dit formulier. Je ontvangt van ons de overeenkomst weer ondertekend terug met een schenkingsnummer (dat heb je nodig bij je belastingaangifte).

Je periodieke gift eenvoudig verwerken in je belastingaangifte

Bij persoonsgebonden aftrekposten kun je jouw schenking van het betreffende jaar verwerken. Je kruist giften aan bij aftrekposten box 1, neem jouw periodieke gift op van het betreffende jaar, vul het transactienummer in dat is opgenomen in je schenkingsovereenkomst en vul het RSIN-nummer in van het 113 Fonds Zelfmoordpreventie: 850247238.

Wil jij ons steunen met een gift of actie?

Neem gerust contact op met onze fondsenwerver Christel Beentjes. Zij is bereikbaar via: 020-3113883

Christel