Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Doneer als bedrijf

Als bedrijf kun je ook bijdragen aan suïcidepreventie met een eenmalige of maandelijkse donatie. Hiermee kunnen we bijzondere projecten op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maken en een land waar niemand eenzaam of radeloos sterft door zelfmoord weer wat dichterbij brengen.

Klik hier voor de bankgegevens van het fonds voor het overmaken van de donatie. We stellen het zeer op prijs als we op de hoogte worden gebracht van de donatie. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om in contact te komen, te bedanken en eventueel in overleg een nieuwsbericht te maken.

Waar gebruiken we donaties voor?

Donatie en opbrengsten uit acties, nalatenschappen en sponsorgelden van bedrijven komen ten gunste van het Fonds Suïcidepreventie, dat die onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt die cruciaal zijn voor het dichterbij brengen van onze missie, maar niet vanuit onze basisfinanciering kunnen worden bekostigd. Dankzij jou en alle andere mensen en organisaties die ons ondersteunen (onze helden!), kunnen we samen het verschil maken.

Fiscaal voordelig doneren

De steunstichting van 113, het Fonds Suïcidepreventie, heeft een ANBI-status. Giften van uw bedrijf kunnen daarom van de belasting worden afgetrokken. Neem contact op met je fiscaal adviseur om meer te weten te komen over welke belastingvoordeel dat voor jouw bedrijf oplevert.