Word ambassadeur van de 1K Z1E J3 campagne

Ook jij kan 1K Z1E J3 uitdragen. Daarmee laat je zien dat jij het gesprek aan gaat als iemand (in jouw omgeving) het niet meer ziet zitten. Tegelijkertijd roep je hiermee jouw volgers en achterban op om zich ook aan te sluiten en deze boodschap uit te dragen naar hun omgeving. Zo creëren we een beweging van 113-ambassadeurs.

Download het filter en zet het over je eigen profielfoto of post in LinkedIn of Facebook heen. Hieronder zie je hoe dat er uit ziet.

ikzieje ikzieje

Instructie fotobewerking

Hieronder volgt een stapsgewijze instructie voor het bewerken van je profielfoto of post in LinkedIn of Facebook. Dit gaat het gemakkelijkst in Photoshop. Als je niet over Photoshop beschikt, mag je je foto ook naar ons e-mailen: ikzieje@113.nl. Dan sturen wij je foto in het juiste design naar je terug.

Filter gebruiken in Instagram? 

1
Maak een selfie
Maak een foto (selfie) van jezelf met je camera. Dat mag in portret of landscape.
2
Download de juiste PNG
Download het PNG-bestand voor LinkedIn voor je profielfoto of post.
3
Bewerk in photoshop
Open je foto en het PNG-bestand in Photoshop. Zet de PNG als nieuwe laag over jouw foto.
4
Sla op als JPEG
Sla het resultaat op als een JPEG in de juiste bestandsgrootte.

Voorbeeldtekst voor je LinkedIn- of Facebookpost

Praten over zelfdoding kan levens redden. Doe mee aan 1K Z1E J3 en zorg dat iedereen in jouw omgeving zich gezien voelt. Gebruik bij je post: @113zelfmoordpreventie #ikzieje #wspd2021.

Voorbeeld van het filter

Zo ziet het filter er uit dat je over je profielfoto of post in LinkedIn of Facebook kunt zetten. De filters zijn er in zwarte, rode en witte letters.

overlay

 

Maat van het filter voor LinkedIn of Facebook: 4 x 5