Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je.

Je kunt met ons geheel anoniem bellen en chatten.

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Word ambassadeur van de 1K Z1E J3 campagne

Ook jij kan 1K Z1E J3 uitdragen. Daarmee laat je zien dat jij het gesprek aan gaat als iemand (in jouw omgeving) het niet meer ziet zitten. Tegelijkertijd roep je hiermee jouw volgers en achterban op om zich ook aan te sluiten en deze boodschap uit te dragen naar hun omgeving. Zo creëren we een beweging van 113-ambassadeurs.

Download het filter en zet het over je eigen profielfoto of post in LinkedIn of Facebook heen. Hieronder zie je hoe dat er uit ziet.

Instructie fotobewerking

Hieronder volgt een stapsgewijze instructie voor het bewerken van je profielfoto of post in LinkedIn of Facebook. Dit gaat het gemakkelijkst in Photoshop. Als je niet over Photoshop beschikt, mag je je foto ook naar ons e-mailen: [email protected]. Dan sturen wij je foto in het juiste design naar je terug.

  1. 1: Maak een selfie
  2. 2: Download het juiste bestand
  3. 3: Bewerk in photoshop
  4. 4: Sla op als JPEG

Voorbeeldtekst voor je LinkedIn- of Facebookpost

Praten over zelfdoding kan levens redden. Doe mee aan 1K Z1E J3 en zorg dat iedereen in jouw omgeving zich gezien voelt. Gebruik bij je post: @113zelfmoordpreventie #ikzieje #wspd2021.

Voorbeeld van het filter

Zo ziet het filter er uit dat je over je profielfoto of post in LinkedIn of Facebook kunt zetten. De filters zijn er in zwarte, rode en witte letters.

overlay

 

Maat van het filter voor LinkedIn of Facebook: 4 x 5