Denk je aan Zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

 

 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Word sponsor of strategisch partner

Graag verwelkomen we bedrijven en organisaties die ons willen helpen bij onze missie. Dankzij onze sponsors kunnen we extra investeren in vernieuwing en onderzoek op het gebied van preventie. Wij werken op verschillende manieren met bedrijven en organisaties samen. Graag bespreken we de mogelijkheden met je.

Word 113 sponsor

Voor bedrijven en organisaties die invulling willen geven aan hun mvo-beleid kunnen zich verbinden aan een of meer specifieke 113-preventieprojecten. Vanzelfsprekend bepalen we dan in onderling overleg wat we terug kunnen doen voor jouw bedrijf of organisatie.

Voorbeeld: samenwerking 113 en Harry’s

Het Amerikaanse bedrijf voor mannelijke verzorgingsproducten Harry’s, sponsort onderzoek van 113 en Supranet GGZ naar de kwaliteit en kwantiteit van de geestelijke gezondheidszorg aan mannen van middelbare leeftijd.

Word strategisch partner van 113

Denk je dat jouw missie en die van 113 elkaar kunnen versterken en zoek je naar een meerjarige samenwerking die direct bijdraagt aan de (kern)doelstellingen van je organisatie? Dan is een strategisch partnership wellicht een goede optie. Graag bespreken we de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorbeeld: samenwerking 113 en ProRail

Sinds 2018 werkt ProRail samen met 113. “De preventie van suïcide op het spoor vraagt om een brede aanpak, veel breder dan het spoor alleen. Vandaar dat ProRail met overtuiging inzet op samenwerking met 113 Zelfmoordpreventie”.

Waar gebruiken we de opbrengsten uit sponsoring voor?

Sponsorgelden van bedrijven en organisaties komen ten gunste van het 113 Fonds Zelfmoordpreventie, dat die onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt die cruciaal zijn voor het dichterbij brengen van onze missie, maar niet vanuit onze basisfinanciering kunnen worden bekostigd. Dankzij alle mensen en partijen die ons ondersteunen, onze helden, kunnen we samen het verschil maken.

Wil jij ons steunen met een gift of actie?

Neem gerust contact op met onze fondsenwerver Christel Beentjes. Zij is bereikbaar via: 020-3113883

Christel