Denk je aan Zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

 

 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Disclaimer, leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure 113 Academy

Deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze disclaimer of de informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op het tijdstip van ontvangst altijd juist is. 113 Academy is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van acties die worden ondernomen na bezoek van deze website. Deze site bevat verwijzingen naar websites van derden. 113 Academy is niet verantwoordelijk voor deze sites of hun inhoud.

Gebruiker van de website 113 Academy dient zich op de hoogte te stellen van disclaimer en de Algemene leveringsvoorwaarden

Suggesties over betere dienstverlening?

De medewerkers van 113 Academy doen hun uiterste best ieder contact goed te laten verlopen en alle administratieve procedures correct af te wikkelen. Heb je suggesties hoe de bejegening of andere aspecten van de dienstverlening beter zouden kunnen, dan horen we dat graag.

Klachtenregeling

Heb je een klacht over een training? Meld je klacht dan via [email protected]. Komen we er samen niet uit, dan kan je je klacht indienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris, mevrouw mr. Marjolijn Wieringa. Zie hiervoor de klachtenprocedure.