Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Homoseksualiteit Islam

Ben jij homo en geloof je in de islam? Dan heb je wellicht een hoop vragen over hoe de Islam over homoseksualiteit denkt. Merk je dat je je veel zorgen maakt, je angstig of depressief voelt en wel eens aan zelfmoord denkt? Houd deze gedachten dan niet voor jezelf maar spreek ze uit naar iemand in je omgeving die je vertrouwt.

Je kunt ook een afspraak maken bij de huisarts als je liever met iemand praat die wat verder van je af staat. Wil jij wel over je zelfmoordgedachten praten maar niet met een bekende? Bel of chat dan met de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie. Je kunt ook eerst een zelftest doen. Hulp van 113 is altijd gratis en anoniem.

Homoseksualiteit Islam

Jij hebt op internet gezocht op "Homoseksualiteit Islam". Misschien ben je gewoon geïnteresseerd in het onderwerp. Misschien maak je je zorgen. Om jezelf of iemand anders. Probeer het gesprek aan te gaan met iemand. Je gedachten delen is meestal beter dan er alleen mee rond blijven lopen.

Islam en homoseksualiteit: kan dat?

De Islam wordt door verschillende moslims anders beleefd. Dit heeft onder andere te maken met de stroming en de bijbehorende opvattingen over homoseksualiteit. En dan verschilt het nog van persoon tot persoon. Ben jij homo en wil je graag weten hoe je het beste met de Islam om kunt gaan? Lees hier dan alle informatie over op iedereenisanders.nl

Wat zegt de Koran over homoseksualiteit

Als je je constant afvraagt: ‘Wat zegt de Koran over homoseksualiteit?’, kun je je veel zorgen gaan maken. Misschien voel je je wel heel alleen, angstig of zelfs depressief. Depressie kan leiden tot gedachten over zelfmoord. Heb jij ze? Trek dan aan de bel. Neem iemand in je omgeving in vertrouwen en spreek je zorgen uit. Dat lucht op en helpt je weer toekomst te zien.

Je kunt ook een afspraak maken bij de huisarts. 

Islam homoseksualiteit

Zorgen gedachten over de islam en homoseksualiteit voor zelfmoordgedachten maar weet je niet of hulp van 113 iets voor je is? Maak dan een van onze zelftesten. Ze duren minder dan 3 minuten en je krijgt het advies meteen op je scherm.

Maak jij je zorgen over homoseksualiteit en de islam en zorgen deze gedachten voor suïcidale gevoelens? Maak dan een afspraak met de huisarts om hierover te praten. Liever anoniem met iemand praten? Neem dan contact op met 113. Je kunt bellen naar 113 of gratis naar 0800-0113. Misschien chat je liever? Dat kan ook. Start een chat met een van onze hulpverleners.