Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je.

Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten.

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Natriumazide kopen

Misschien ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je gezocht hebt op Natriumazide kopen. Dit kan verschillende redenen hebben. Sommige mensen willen Natriumazide kopen voor het uitvoeren van hun beroep. Het is een stof die bijvoorbeeld in laboratoria wordt gebruikt. 

Als je hebt gezocht op Natriumazide kopen omdat je rondloopt met zelfmoordgedachten, kun je baat hebben bij een gesprek met een hulpverlener van 113. Dit kan door te bellen naar 0800-0113 of te chatten via de hulplijn. Je kunt ook eerst een zelftest doen om te kijken wat je het beste kunt doen.

Ben je nu in levensgevaar? Bel dan direct 112.

Natriumazide kopen

Wil je Natriumazide kopen omdat je overweegt een einde aan je leven te maken, dan vraag je je mogelijk af hoe het middel werkt. Misschien heb je wel gezocht op de vraag is Natriumazide dodelijk? Natriumazide kopen is een middel in huis halen dat vaak gebruikt wordt om levend materiaal te vernietigen. Of het ook dodelijk is voor een mens, hangt af van de dosis en mogelijk ook andere omstandigheden.

Wil je eens anoniem met een hulpverlener praten? En samen kijken hoe je beter met je gedachten aan zelfdoding om kunt gaan? Meld je dan een voor online therapie of coaching.

Is Natriumazide dodelijk?

Er is nog veel onduidelijk over de precieze effecten van Natriumazide op het menselijk lichaam. Wel is duidelijk dat het om een giftige stof gaat. Heb je gezocht op Natriumazide kopen omdat je vaak denkt aan zelfdoding? Dan kan het erg opluchten om met iemand over je zelfmoordgedachten te praten. Ben je bang om je naasten hiermee lastig te vallen, of durf je het gewoon niet aan bekenden te vertellen? Je kunt ook anoniem bellen naar 0800-0113 of chatten met 113. Je staat er niet alleen voor.

Wil je liever zelf beter om leren gaan met je gedachten aan zelfdoding? Doe dan de online zelfhulpcursus Leven onder controle. Deze cursus bestaat uit 6 lessen met informatie, oefeningen en opdrachten. Je kunt zelf kiezen wat voor jou interessant is. Niets is verplicht. Als je er niet uitkomt, kan je een vraag stellen aan 1 van onze zelfhulpcoaches. 

Gedachten aan zelfdoding

Als je door een moeilijke periode heen gaat, kunnen zelfmoordgedachten opeens de kop opsteken. Misschien voelt je leven uitzichtloos en heb je moeite om je door de dagen heen te slepen. Mogelijk voel je je wanhopig of waardeloos, en ben je ervan overtuigd dat je situatie nooit zal verbeteren. Het kan zijn dat je denkt dat de wereld beter af is zonder jou. Deze gedachten kunnen je hele leven gaan beheersen. Wil je een manier vinden om te leren omgaan met je gedachten aan zelfdoding? Bel naar 0800-0113 of chat met 113. Dit kan ook anoniem.