Denk je aan zelfmoord?

We zijn er voor je.

Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten.

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Snel geld nodig

Introductie tekst

Je hebt gezocht op ‘snel geld nodig’. Zit je in de problemen en weet je niet meer hoe je eruit komt? Zorg dan dat je hulp zoekt, je hoeft het niet alleen te doen. Neem iemand in je omgeving in vertrouwen en leg je situatie en gedachten hierbij uit. Samen kunnen jullie vervolgens op zoek naar (professionele) begeleiding.

Ben je constant somber, angstig en zie je geen uitweg meer? Zorgen je financiële problemen voor gedachten over zelfmoord? Schakel dan direct hulp in. Maak een afspraak bij de huisarts voor een doorverwijzing of neem contact op met onze hulplijn als je liever anoniem met iemand praat. Je kunt bij ons ook een zelftest doen.

Ik heb nu geld nodig

Heb je financiële problemen? Houd ze dan niet voor jezelf, maar deel je zorgen met iemand in je omgeving die je vertrouwt. Het Nibud deelt een aantal schuldhulpinstanties waar je kunt aankloppen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Dringend geld nodig

Heb jij het idee dat je er alleen voor staat en leiden jouw geldzorgen tot gedachten over zelfmoord? Dan is het zaak snel hulp in te schakelen. Praten over deze gevoelens helpt. Via de huisarts kun je je laten doorverwijzen naar een vorm van professionele hulp, zoals een psycholoog.

Met spoed geld nodig

Vind je het prettiger om met een onbekende over je zelfmoordgedachten te praten? Dan kun je gratis bij 113 Zelfmoordpreventie terecht. Je kunt ons dag en nacht bellen via 113 of gratis via 0800-0113. Achter de telefoon zitten ervaren hulpverleners klaar die een luisterend oor bieden en met je meedenken. Je kunt ook met ons chatten

Geld nodig vandaag

Zit je in een crisis, heb je snel geld nodig en weet je niet meer hoe het verder moet? Dan zou het kunnen dan je aan zelfmoord denkt. Besef je goed dat zelfmoord een onomkeerbare keuze is, van waar er geen weg meer terug is. Bel of chat direct met ons als je in een crisis zit. Wij kunnen helpen

Geld lenen met spoed

Ben je buiten levensgevaar maar wil je wel graag met iemand praten over je zelfmoordgedachten? Dan kun je gratis online bij ons in therapie. Je hebt dan maximaal 8 sessies een behandelaar tot je beschikking met wie (anoniem) je belt of mailt. Weet je nog niet of 113 iets voor je is, kun je ook eerst een zelftest doen. Deze duurt maximaal 5 minuten en je krijgt het advies direct op je scherm.

Wil je nu met iemand praten? Bel dan direct met een van onze hulpverleners op 113 of 0800-0113 of start een chat.