Denk je aan zelfdoding?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

113 Academy trainingen

Vermoed je dat iemand aan zelfmoord denkt? Dan kan het helpen als je er met diegene over praat. Hoe je dat aanpakt, leer je in de trainingen van 113 Academy.

Welke training is geschikt voor mij?

Of je nu persoonlijk of beroepsmatig te maken hebt met zelfdoding, we hebben altijd een passende training voor je. Zoek je voorlichting voor je school of organisatie? Ook die vind je hier.

Suïcidepreventietraining gatekeeper (incompany)

Met deze online of fysieke training leert jouw team of organisatie hoe je signalen herkent, suïcidale gedachten bespreekbaar maakt en de ander stimuleert om hulp te zoeken. De training sluit aan bij jullie situatie en kennisniveau.

Suïcidepreventietraining gatekeeper (individuele aanmelding)

Online of fysieke training van een dagdeel, waarin je leert hoe je signalen herkent, suïcidale gedachten bespreekbaar maakt en de ander stimuleert om hulp te zoeken.

VraagMaar de gratis online training suïcidepreventie

Een praktische en laagdrempelige kennismaking met gesprekken voeren over zelfdoding. Van signaleren, tot praten en samen hulp zoeken. Deze training is ook een goede voorbereiding op de suïcidepreventietraining gatekeeper.

Volg de suïcidepreventietraining ‘Gatekeeper ontheemden’

Weet wat helpt om suïcide te voorkomen bij ontheemden uit Oekraïne

Suïcidepreventietraining GGZ

Deze fysieke vaardigheidstraining is speciaal ontwikkeld voor GGZ professionals, zoals basis- of GZ psychologen, maatschappelijk werkers, woonbegeleiders en psychiatrisch verpleegkundigen. De training ondersteunt zorgprofessionals in de GGZ, om zo goed mogelijk toegerust te zijn in het omgaan met suïcidaal gedrag van hun cliënten.

Informatieve training , interactieve training en expertsprekers

Zelfmoordgedachten bespreekbaar maken? Bij 113 vind je Informatieve- en interactieve trainingen op maat voor jouw team of organisatie. Of nodig een expertspreker uit voor een congres.

Opfristraining voor gatekeepers

Als gatekeeper je vaardigheden updaten? Doe de opfristraining van 113. Toets je ervaringen met andere gatekeepers en ga naar huis met praktische tips voor gesprekken over zelfmoord.

Met vragen kan je altijd bij ons terecht. En ook met verzoeken. Die nemen we op in een offerte op maat.

Plaatje

Trainers 113

Plaatje

113 is CRKBO-geregistreerd

113 Academy is CRKBO-geregistreerd. Dit betekent dat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en zijn vrijgesteld van btw-heffing.

Leveringsvoorwaarden en klachtenregeling

We hebben deze website zorgvuldig samengesteld. Toch kan informatie na verloop van tijd verouderen. Aan de artikelen op deze website kan je daarom geen rechten ontlenen.