Steun ons

Met de subsidie van het Ministerie van VWS kunnen wij onze basisdienstverlening realiseren. Maar er zijn veel andere activiteiten die wij uit willen voeren en die onze missie en visie ondersteunen. Zo doen wij bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek om de dienstverlening te optimaliseren. Steun ons met jouw bijdrage om de uitvoering van andere activiteiten op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maken.

Logo of naamsvermelding 113

Er zijn meerdere creatieve en uitdagende manieren waarop je 113 Zelfmoordpreventie kunt steunen. Zo zijn er verschillende sporters die ons logo of naamsvermelding op hun kleding dragen of geld inzamelen door hun uitzonderlijke (sport)prestaties.

Dat geld komt ten goede aan Stichting Fonds Suïcidepreventie. Dit hebben wij hier speciaal voor opgericht.

Gift overmaken aan Fonds Suïcidepreventie

Wil je puur een financiële bijdrage leveren aan suïcidepreventie in Nederland? Dat kan ook. Door een (eventueel anonieme) gift over te maken aan Stichting Fonds Suïcidepreventie kunnen wij ons werk verder uitbreiden.

Je kunt je gift overmaken aan Fonds Suïcidepreventie:

Stichting Fonds Suicidepreventie
Omschrijving: "gift 113"
IBAN-nummer: NL 54 RABO 0160 6244 87

113 opnemen in je testament?

Je kunt 113 opnemen in je testament. Bij het (eventueel anoniem) nalaten van geld of goederen aan 113 steun je ons terwijl je, als je de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart. Als je zelf wilt bepalen hoe je nalatenschap wordt verdeeld, is het belangrijk om een testament te maken. Een notaris kan je hierbij helpen.

Zie ook de website van Nalaten.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Rob van der Schoot.

Vragen of suggesties

Heb je vragen of suggesties met betrekking tot het steunen van 113? Neem dan contact met ons op.