Steun ons

Met de subsidie van het Ministerie van VWS kunnen wij onze basisdienstverlening realiseren. Maar er zijn veel andere activiteiten die wij uit willen voeren en die onze missie en visie ondersteunen. Zo doen wij bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek om de dienstverlening te optimaliseren. Steun ons met jouw bijdrage om de uitvoering van andere activiteiten op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maken.

Gift overmaken aan Fonds Suïcidepreventie

Wil je een financiële bijdrage leveren aan suïcidepreventie in Nederland? Dat kan. Bijvoorbeeld via onze pagina op Pifworld. Je kunt ook een (eventueel anonieme) gift overmaken aan Stichting Fonds Suïcidepreventie. Zo kunnen wij ons werk verder uitbreiden.

Stichting Fonds Suicidepreventie
Omschrijving: "gift 113"
IBAN-nummer: NL 54 RABO 0160 6244 87

Organiseren van een actie

Wil je een actie organiseren en daarmee geld ophalen voor 113? Kijk dan op onze pagina op Pifworld. Je kunt hier zelf op eenvoudige wijze een actie starten. We vinden het altijd fijn als je ons op de hoogte stelt zodat we met je mee kunnen denken in promotiemateriaal. Mail ons via dit formulier.

113 opnemen in je testament?

Je kunt 113 opnemen in je testament. Bij het (eventueel anoniem) nalaten van geld of goederen aan 113 steun je ons terwijl je, als je de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart. Als je zelf wilt bepalen hoe je nalatenschap wordt verdeeld, is het belangrijk om een testament te maken. Een notaris kan je hierbij helpen.

Zie ook de website van Nalaten.

Vragen of suggesties

Heb je vragen of suggesties met betrekking tot het steunen van 113? Neem dan contact met ons op.