Denk je aan zelfdoding?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Hulp bij gokverslaving

Heb jij hulp nodig bij je gokverslaving? Zie je geen oplossing meer voor je problemen en weet je niet meer wat je moet doen? Zorg dan dat je iemand in je omgeving in vertrouwen neemt. Praten over je gedachten en gevoelens helpt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Heb jij het idee dat niemand je begrijpt en denk je wel eens aan zelfmoord? Schakel dan professionele hulp in. Door een afspraak bij de huisarts te maken zet je al de eerste stap. Hij kan je doorverwijzen naar een psycholoog. Praat je liever met een onbekende over je zelfmoordgedachten, bel of chat dan eens met onze hulplijn. Bij ons zitten 24/7 hulpverleners voor je klaar om je een luisterend oor te bieden. Je kunt ook bij ons in online therapie of online coaching.

Hoe kom je van gokken af

Heb jij een gokverslaving, en wil je daarvan af? Maak dan een afspraak bij je huisarts. Hij kan je adviseren over verschillende instanties die hulp bieden bij een gokverslaving. Je kunt je bijvoorbeeld laten begeleiden door een verslavingskliniek of in therapie gaan bij een psycholoog.

Praatgroep gokken

Er zijn ook verschillende praatgroepen beschikbaar voor mensen die hulp zoeken bij hun gokverslaving. Ook hierin kan je huisarts je adviseren. Merk je dat je gokverslaving tot gedachten over suïcide leidt? Wees hier dan open over. Praten lucht op en helpt je uit die negatieve gedachtenspiraal. Praat je liever anoniem over je zelfmoordgedachten, neem dan contact op met onze hulplijn.

Hulp bij een gokverslaving

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam of radeloos sterft door zelfmoord. We bieden een hulplijn die 24/7 bemand wordt door vrijwilligers. Zij staan je dag en nacht te woord als je acuut hulp nodig hebt. Je kunt (anoniem en gratis) met ze bellen, mailen of chatten.

Online therapie en hulp bij gokverslaving

Zit je niet in een crisis, maar wil je wel graag (anoniem) hulp bij je gokverslaving en met iemand praten over je zelfmoordgedachten? Dan kun je online in therapie bij 113. In maximaal 8 sessies helpt een psycholoog je om te gaan met je zelfmoordgedachten. Samen kijken jullie waar ze vandaan komen en wat er gedaan kan worden om weer rust te creëren. Je kunt je ook aanmelden voor online coaching.

Zelfhulp bij gokverslaving

Ga je liever zelf aan de slag me je gedachten over suïcide? 113 ontwikkelde een zelfhulpcursus die je online kunt volgen. In deze cursus leer in 6 lessen hoe je je zelfmoordgedachten kunt controleren. De cursus bestaat uit theorie, tips en een aantal opdrachten. Je hoeft niet je echte naam op te geven. Je kunt hierbij begeleiding krijgen van een van onze psychologen als je dat wilt. Heb je na het volgen van de cursus nog meer ondersteuning nodig? Dan kun je altijd nog in online therapie of coaching bij 113.

 

Ben jij in gevaar en heb je nu hulp nodig? Bel dan met 112. Ben je niet in gevaar maar wil je wel direct met iemand praten over je suïcidegedachten? Bel of chat dan met een van onze hulpverleners op de hulplijn.