Denk je aan Zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Hulp chat

Je hebt gezocht op "hulp chat". Heb jij behoefte om online en wellicht anoniem met iemand te praten over zelfmoordgedachten? Bij 113 Zelfmoordpreventie kun je 24/7 terecht bij een van onze hulpverleners van de hulplijn. Via de chat en ook via telefoonnummer 0800-0113. We bieden een luisterend oor en denken met je mee. Wil je liever zelfstandig aan de slag met je gedachten over suïcide? 113 heeft een zelfhulpcursus ontwikkeld. Je kunt er ook voor kiezen eerst een zelftest te doen.

Hulp chat

Jij zoekt op "hulp chat". Denk jij aan zelfmoord? Dan is het belangrijk direct hulp in te schakelen. Bij 113 zitten 24/7 deskundige hulpverleners voor je klaar om je via telefoon (0800-0113) of chat te woord te staan. Anoniem en vertrouwelijk. Praten over je gedachten en emoties helpt om de druk van de ketel te halen en dingen weer in perspectief te kunnen plaatsen. Tijdens een gesprek met de hulplijn wordt er niet naar je naam of andere persoonsgegevens gevraagd.

Naast de chat, kan je ook bellen met de hulplijn. Bel direct naar 113 of gratis naar 0800-0113. Ook dan kan je anoniem blijven als je dat wilt. 

Hulp chat 24/24 uur geopend

Naast hulp via chat en telefoon biedt 113 Zelfmoordpreventie de mogelijkheid om online in therapie te gaan. De behandelaren van 113 kunnen dan met je meedenken over je zelfmoordgedachten en samen met jou kijken naar oplossingen. Praten over zelfmoord helpt, ook als je niet direct in een crisis zit. Meld je nu aan en chat, bel of e-mail anoniem met een vaste behandelaar.

Online hulp chat 24/7

Je kunt je ook aanmelden voor online coaching. Online coaching is bedoeld voor mensen die al ergens in behandeling zijn. Soms lukt het dan niet om je gedachten aan zelfmoord bespreekbaar te maken. Het kan zijn dat je het zelf een te hoge drempel vindt. Het kan ook zijn dat je behandelaar dit onderwerp moeilijk vindt om te bespreken. In online coaching kan een van onze behandelaren je daarmee helpen.

 

Heb jij nu hulp nodig, via de chat of telefoon? Bel naar 0800-0113 Onze hulpverleners zitten dag en nacht voor je klaar. Je kunt, als je wilt, anoniem je verhaal doen.