Online chatten over problemen

Wil jij online chatten over problemen? 113 Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die (anoniem) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Dat kan telefonisch of per chat. Wil jij op dit moment chatten over je gedachten over suïcide? Chat dan met onze hulplijn (rode button rechts bovenaan). Wil je liever eens overleggen met een van onze psychologen? Ook dat kan via de chat. Ben je nu niet in crisis maar wil je wel aan de slag met je gedachten aan zelfmoord? 113 biedt ook online therapie en online coaching.

Online praten over depressie

Wil jij graag online chatten over je problemen, depressie en zelfmoordgedachten? Dat kan bij 113 gratis en anoniem. Wij hebben ervaren psychologen in dienst die een luisterend oor bieden en met je meedenken. Je kunt altijd telefonisch contact met ze opnemen om te praten over je depressie en samen naar oplossingen te zoeken. Bel op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur naar 020 311 38 88.

Online psycholoog chat gratis

Het zou kunnen dat jullie er in het eerste gesprek achter komen dat er meer hulp nodig is. In dat geval kun je online bij ons in therapie. In maximaal 8 sessies chat, mail of bel je met een van onze psychologen en kijken jullie samen naar de problemen en oplossingen. Therapie bij 113 is altijd gratis en anoniem als je dat wilt.

Online chatten over problemen

Weet je nog niet of 113 iets voor je is? Doe dan een van onze zelftesten. De testen duren maximaal 3 minuten en geven je na afloop direct advies op je scherm. Zo kom je er snel achter of het verstandig is om professionele hulp te zoeken. Doe de zelftest angst, zelftest depressie of zelftest zelfmoordgedachten.

 

Heb jij op dit moment hulp nodig van onze hulplijn? Bel ze dan direct op 113 of gratis op 0800-0113 of start een chat.