Denk je aan Zelfmoord?

We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten.

Bel gratis 0800-0113 Chat met ons
Bel of chat met ons
Zoeken

Overdosis melatonine

Heb je een overdosis melatonine genomen? Bel dan nu je huisarts.

Misschien heb je in Google gezocht op de termen “overdosis melatonine” en ben je zo op de website van 113 zelfmoordpreventie terecht gekomen. Denk je erover na om een overdosis melatonine in te nemen? Dan ben je vermoedelijk erg in paniek en zoek je een uitweg uit je pijn en verdriet.

Misschien denk je eraan om een einde te maken aan je leven. Het kan helpen om te praten over je gedachten aan zelfdoding. Bel 0800-0113 of chat met ons via onze hulplijn. Je kunt ook een veiligheidsplan invullen en eventueel delen met een hulpverlener of naaste.

Overdosis melatonine

Wil jij weten wat een overdosis melatonine met je doet? Omdat je het leven niet meer ziet zitten? Dan moet je wel erg radeloos en wanhopig zijn. Praat je wel eens met iemand over je gedachten aan de dood? Misschien is kortdurende online therapie van 113 wat voor jou. Je hebt een aantal sessies met een vaste behandelaar waarin je bespreekt hoe je beter met je gedachten aan zelfmoord om kunt gaan. En waar je gedachten vandaan komen. Ben je al in behandeling? Het is niet altijd eenvoudig om je suïcidale gedachten te bespreken. In online coaching helpen we je hiermee in een aantal sessies. Ook dan heb je een vaste behandelaar. Je kunt helemaal anoniem blijven als je dat wilt. We vragen alleen een geldig e-mailadres en een (zelfverzonnen) naam.

Je kunt ook de zelfhulpcursus doen. Hierin leer je in zes lessen hoe je beter om kunt gaan met je gedachten aan zelfdoding. 

Iemand heeft een overdosis melatonine genomen, wat nu?

Heb je een vriend(in), familielid, bekende of collega die een overdosis melatonine heeft ingenomen? Of heb je dat vermoeden? Bel dan zo snel mogelijk de (huis)arts of het ziekenhuis.

Bang dat iemand in je omgeving aan zelfmoord denkt?

Heb je het vermoeden dat het met iemand uit je omgeving niet goed gaat en dat deze persoon wellicht zelfs aan zelfdoding denkt? Je kunt contact met ons opnemen om hierover advies te vragen wat je het beste kunt doen. Onze overleg- en advieslijn is op werkdagen open van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 020 - 311 38 88. Onze zelfmoordpreventiewijzer kun je gratis downloaden. Hierin krijg je handvatten wat je kunt doen als een naaste met zelfmoordgedachten rondloopt. Je kunt ook de gratis online training volgen.

Heb je nu advies nodig? Bel 0800-0113 of chat dan met ons via onze hulplijn. We zijn 24/7 geopend.